Recepsionist/e

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

Moncafe Boutique Hotel & Spa” kerkon te punesoje Recepsionist/e me kohe te plote.

Detyrat

 • Te pergjigjet ndaj kerkesave te klienteve per sherbimet e lidhura me funksionin e subjektit.
 • Te kete aftesi te menaxhimit te situatave me fluks te larte pune, kur kerkohet  shprendarje e informacionit ne sherbimeve perkatese perkatese, duke treguar nje standart te larte sherbimi ndaj klienteve te Hotelit, Spa dhe Barit ne cdo kohe.
 • Te arrije te menaxhoje kerkesat qe vijne nepermjet rrjeteve sociale (email, website, facebook, Instagram).
 • Te jete i/e gatshme per tu pershtatur me 3 turnet sipas specifikave.

Kualifikimet

Kanditati duhet të plotesoje karakteristikat e mëposhtme:

 • Te kete experience pune ne Recepsion;
 • Te zoteroje aftesia shume te mira te te punuarit me programet e Hotelerise, me rrjetet sociale dhe me pakten “Office”;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizuese ;
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane ;
 • Aftesi shume të mira promovuese.

Ju lutem dergoni CV tuaj ne : info@moncafe.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.