Recepsionist/e

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: October 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Radisson Collection Morina Hotel kerkon: Recepsionist/e.

Detyrat

 • Pergjigja e telefonatave dhe drejtimi i telefonuesit tek bashkepuntori i duhur.
 • Pershendet dhe drejton vizitoret ne hotel.
 • Merr dhe rikorigjon mesazhe per punonjes te ndryshem.
 • Ben check in dhe check out.
 • Organizon udhëtimin dhe akomodimin, dhe përgatitjen e kuponave.
 • Sigurohet që zona e pritjes të jetë e rregullt dhe e paraqitshme, me të gjitha materialet dhe materialet e nevojshme (p.sh stilet, format dhe broshurat).
 • Kryen detyra të tjera pritëse si, fotokopja, skanimi etj.
 • Kujdeset per rakordimet nga booking.

Kualifikimet

Kanditati duhet të plotesoje karakteristikat e mëposhtme:

• Minimalisht 3 vjet përvojë pune në Reception.
• Aftësi të shkëlqyera të të punuarit në internet dhe MS Office packages.
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizuese.
• Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane.
• Aftesi të mira promovuese.

Ofrojme :

 • Page te kenaqshme.
 • Kushte shume te mira pune.

Te interesuarit  te dergojne CV ne adresen email: jorida.hasani@radissoncollection.com ose kontaktoni ne nr cel: 0689005227.

Adresa: Liqeni i thate.

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.