Recepsionist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 14, 2021
  • Applications 0
  • Views 21
Job Overview

Hotel Vila Zeus qe ndodhet prane Aeroportit Nderkombetar Nene Tereza ofron vend pune Recepsionist/e.

Kriteret e punes

-Te flase dhe te kuptoje mire Anglisht dhe Italisht.

-Te kete minimalisht arsim te mesem dhe te larte.

-Te jete i/e sjellshme dhe i/e qeshur me stafin dhe klientet.

Ofrohen

-Kushte pune me kontrate te rregullt dhe afatgjate.

-Transport i siguruar.

-Koha e punes 8 ore, turni i dyte (ora 15-23)

-Te interesuarit te dergojne CV tek: vila.zeus@gmail.com

Hotel Vila Zeus

Address: Rinas Airport

Mob: +355 69 88 77 010

E-Mail: 
vila.zeus@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.