Recepsionist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 74
Job Overview

BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel eshte pjese e Best Western International, Inc e cila eshte nje nga zinxhiret me te medha nderkombetare te hotelerise. Best Western International ka me shume se 4200 hotele ne mbare boten. Ju ftojme dhe ju te beheni pjese e ketij grupi per te fituar nje eksperience te paharrueshme.

Kualifikimet

Recepsionist /e

Kanditati duhet të plotesoje karakteristikat e mëposhtme:

 • Minimalisht 3 vjet përvojë pune në Reception
 • Aftësi të shkëlqyera të të punuarit në internet dhe MS Office packages
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizuese
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane
 • Aftesi të mira promovuese

Aplikimi: Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi,ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet perkatese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: info@arkhotel.al

Kandidatët e përzgjedhur, të cilët plotesojnë kushtet e mësiperme, do të njoftohen për intervista të mëtejshme.

Adresa: BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel Perballe Tirana Airport, Rinas Tel: +355 44 500 515 Fax: +355 44 500 545 Web: arkhotel.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.