Recepsionist/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 21, 2021
  • Applications 0
  • Views 124
Job Overview

Kompania Ani shpk, me aktivitet Hoteleri&Turizem,
eshte ne kerkim te dy Recepsionisteve Hoteli (Femer/Mashkull)
me kohe te plote, nje per Turnin I dhe nje per Turnin II.

Kriteret e kerkuara jane si me poshte:

* Te kete experience pune.
* Te njohe konsiderueshem Gjuhen Angleze dhe nje gjuhe te BE.
* Bashkepunuese dhe e motivuar per pune.

Cel. : 0682020651

ani.shpk2016@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.