Recepsionist/e

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 26, 2021
  • Apply Before: May 24, 2022
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

Hotel Vila Zeus qe ndodhet prane Aeroportit Nderkombetar Nene Tereza ofron vend pune Recepsionist/e.

Kriteret e punes
-Te flase dhe te kuptoje mire Anglisht dhe Italisht.
-Te kete minimalisht arsim te mesem dhe te larte.
-Te jete i/e sjellshme dhe i/e qeshur me stafin dhe klientet.

Ofrohen
-Kushte pune me kontrate te rregullt dhe afatgjate.
-Transport i siguruar.
-Koha e punes 8 ore, turni i dyte (ora 15-23)
-Te interesuarit te dergojne CV tek: vila.zeus@gmail.com

Hotel Vila Zeus
Address: Rinas Airport
Mob: +355 69 88 77 010
E-Mail: 
vila.zeus@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.