RECEPSIONIST

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 86
Job Overview

OFROHET VEND PUNE RECEPSIONIST TURNI I TRETE dhe PART TIME TURNI I DYTE…

KERKESA PER APLIKANTIN:

* Komunikim shume i mirë në gjuhën angleze.
Përbën avantazh edhe njohja e gjuheve te tjera.
* Te jete korrekt , i sjellshem, i ndergjegjshem dhe
i pergjegjshem per detyrat ne pozicionin e tij.
* Te dije te sillet e te respektoje klientet.
* Te respektoje etiken e sjelljes e te veshjes.
* Te dije te punoje ne grup dhe te kete sjellje te mira me stafin.
* Te jete i moshes 18-38 vjeç.
Personat e interesuar te dergojne CV me foto ne emailin : event@hoteldorocity.com
Per sqarime kontaktoni : +355672010371

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.