Recepsioniste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 25
Job Overview

Mektrin Motors Sh.p.k, prej 16 vitesh koncensionari më i madh në shqipëri. Përfaqësuesi zyrtar i markave premium Jaguar & Land Rover, Volvo Cars, VolvoTrucks, Renault Trucks dhe Volvo Penta eshte ne kerkim te “Recepsioniste”.

Me poshte detyrat kryesore dhe kualifikimet qe duhet te kete kandidati:

Detyrat

 • Ofrimi i informacioneve profesionale dhe korrekte ne lidhje me sherbimet qe ofron kompania.
 • Të jete e sjellëshme me të gjithë klientët.
 • Përgjigjet telefonatave hyrëse dhe pyetjeve qe kane klientet ne lidhje me problematika te ndryshme.

Kualifikimet

 • Eksperience e meparshme si recepsioniste.
 • Te jete e afte dhe e gatshme per te punuar ne grup.
 • Njohje e paketes Microsoft office.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe organizimi.
 • Njohuri te gjuhes Angleze te folur dhe te shkruar, njohja e gjuheve te tjera perben avantazh.

Transporti nga Durresi eshte i siguruar nga kompania.
Per te aplikuar per kete pozicion pune duhet te dergoni CV-ne tuaj me subjekt “Recepsion” ne adresen e emailit: hr@mektrin.al
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6, Durres
Per me shume info mbi Mektrin Motors vizitoni faqen tone www.mektrin.al ose na ndiqni ne rrjetet tona sociale.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.