Recepsioniste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 66
Job Overview

ZEPA NATYRAL me ekperiencë disa vjecare në fushën e prodhimit, shitjes dhe eksportit te produkteve ushqimore në Shqipëri kërkon të punësojë
Recepsioniste (F) ne Fabriken Zepa Natyral


1. Te kete mbaruar Arsimin e larte per Shkenca Ekonomike, ose Teknologji Ushqimore
2. Avantazh personat qe kane eksperience pune deri ne nje vit
3. Te kete deshire per te mesuar dhe zhvilluar
4. Te kete njohuri te programeve baze kompjuterike
5. Per personat nga Tirana transporti i garantuar

Cel. : 069 60 44 714
Dergoni cv tuaj me foto ne adresen e email info@ags.al / bdoma@ags.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.