Recepsioniste

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

Latitude, një kompani ndërkombetare e cila gërsheton argetimin me një stil jete të shendetshëm me baze ne Australi, vjen për herë të parë në Europe pikërisht në Tiranë. Kompania Latitude operon prej shumë vitesh në tregun ndërkombetar me një standart tepër të larte shërbimi.
Jemi në kerkim të individëve energjike dhe pasionante që kanë ambicie për të arritur më shumë. Pervecse pages së kënaqshme Latitude ofron një ambient pune professional ku dhe argetimi nuk mungon.

Recepsioniste

Detyrat

 • T’i pergjigjet kerkesave te klienteve per sherbime te ndryshme
.
 • Te beje koordinimin e kerkesave nga ana e klienteve.
 • Te jete  e afte per shprendarjen e informacionit sipas departamenteve perkatese
I sherben vizitoreve, klienteve, duke treguar nje standart te larte sherbimi ndaj klientit ne cdo kohe.
 • U pergjigjet telefonatave, i transferon ato, merr dhe dergon e-maile.

Kualifikimet

 • Te zoteroje gjuhen angleze.
 • Njohuri ne Paketen Microsoft Office (shtypje ne tastiere, perpilim tabelash etj.).
 • Aftesi te mira komunikimi si direkte ashtu dhe me telefon me klientet, vizitoret, manaxherin dhe stafin.
 • E afte te punoj ne skuader por edhe ne menyre individuale.
 • E afte te koordinoj dhe balancoj punen.
 • Fokusim ndaj sherbimit te klientit.
 • Te kete eksperience pune te ngjashme.

Nëse mendoni se jeni ju personi i duhur, ju lutem aplikoni ne adresen e e-mail-it humanresources@thg-shpk.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.