Redaktuese

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi, i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Redaktuese

Qellimi: Redakton materiale të përkthyer në gjuhën shqip duke u siguruar që versioni i redaktuar të jetë sa më afër saktësisë së përkthimit nga teksti origjinal.

Detyrat

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Redaktimi i materialeve në gjuhën shqipe dhe ne gjuhen origjinale;
 • Korrektimin dhe redaktimin e versionit final të përkthimit;
 • Respektim i afateve.

Kualifikimet

Kualifikim Profesional:

 • Diplomë Universitare në Gjuhë-Letërsi

Aftësi dhe Cilësi:

 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. Gjuhët e tjera janë avantazh;
 • Njohuri shumë të mira të programeve Microsoft Office;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të punuar nën presion.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni CV te detajuar dhe Leter interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore,nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
1. Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.