Roje Parkimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Applications 0
  • Views 17
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend. Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.  Pozicioni Vakant: Roje Parkimi

Detyrat

1- Menaxhon situaten e parkimit te automjeteve.
2- Ndihmon dhe orienton klientet gjate parkimit.
3- Garanton parkimin e automjeteve te klienteve.

Kualifikimet

1-Te disponoje patente te Clasit B.
2-Te kete aftesi te mira komunikimi.
3-Te kete aftesi per te punuar me turne.
4-Mosha 30 – 55 vjec.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresen Email: hr@globe.al
Whatsapp: 0676027237
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.