Rrobaqepës/e tapicerie

Punajuaj
 • Post Date: January 7, 2022
 • Apply Before: May 8, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj, në pozicionin: Rrobaqepës/e tapicerie

Kualifikimet

 • Të jenë të aftë të qepin të gjitha llojet e tegelave në tapiceri.
 • Të jenë të aftë për qepje me makine syzator.
 • Të kenë eksperienca të mëparshme pune.

Aplikantët e interesuar të dërgojnë CV në adresen e emailit: hr@agikons.com ose të na kontakojnë në numrin tonë të cel: 0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane. 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.