Rrobaqepese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 50
Job Overview

Matilda Konfeksion me aktivitet tregtimin me shumicë të tekstileve ne Shqipëri, ka nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin: Rrobaqepse

Kompania ofron:
– Page konkuruese ne treg
– Mundësi për rritje profesionale
– Ambjent dinamik dhe motivues
– Trajnime

Kerkesat
– Eksperience te meparshme pune
– Aftesi te mira ne komunikim

Orari i punës;
E hene – e premte    8:00-16:00
E shtune                   8:00-13:30

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni cv-në tuaj ne adresën: matildakonfeksion@yahoo.com
Adresa ish poligrafiku, prane keyegjyshates Bektashiane.
Telefon: 068 20 78 018

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.