Saldator

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Apply Before: March 28, 2022
  • Applications 0
  • Views 1
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Në kuadër të zhvillimit të saj kompania fton individë të kualifikuar në pozicionin: Saldator

Kualifikimet

Duhet të kenë eksperiencë në prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike.
– Të njohin mirë proçesin e punës të saldimin me elektrik, argon dhe oksigjen.
– Të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.
– Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.
– Kandidatët duhet të kenë të paktën 2 vite eksperiencë pune.
– Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizuese.

Orari i punës është nga ora 07:30-16:00. Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra  e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane. Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV  në adresën tonë të email: hr@agikons.com ose të na kontaktojnë në numrin tonë të cel: 068 40 52 085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.