Saldator Durres

Punajuaj
  • Post Date: November 24, 2021
  • Apply Before: January 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

Kerkohet Saldator me eksperience ne punimet metalike dhe te INOX-it, saldime TIG dhe elektrode.
Master Shef operon ne tregun e HORECA prej 10 vitesh, ne prodhimin dhe tregtimin e paisjeve te ndryshme per Restorante, Bare, Pasticeri, Furra Buke, Piceri Katering etj.

Kualifikimet

– Te kete eksperience ne saldimet:
1. TIG
2. Elektrode.
3. Alumin
– Te mirembaje paisjet dhe vendin e punes.
– Te jete bashkepunues ne grup.
– T’i permbahet afateve dhe kerkesave te prodhimit.
– Te permbushe detyrat vetem dhe ne grup, sipas planeve dhe projekteve afatshkurter dhe afatgjate.
– Te shfaqe etike profesionale ne pune.
– Te kere mbaruar shkollen e mesme te pergjithshme / profesionale.
– Preferohen Kurse profesionale ne fushen e Saldimit.

Ju mund te aplikoni duke na shkruar tek emaili: master.shef@yahoo.it

Ose te na kontaktoni ne numrin e telefonit: +355 69 602 9939

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.