Saldator

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 72
Job Overview

Art Inox shpk, Durrës,

Kompania Art Inox Albania shpk e specializuar në prodhimin e produkteve mekanike për industrinë e tregut vendas dhe më tej:

Kërkon të punësojë Saldator me kohë të plotë, preferohet mosha 20 deri ne 45 vjec.

 • Paga e ofruar është e kënaqshme,
 • Kushtet e punës tepër të volitshme.

Detyrat

 • Të njohë mirë procesin e saldimit;
 • Të njohë vizatimin teknik;
 • Të jetë korrekt me orarin e punës;
 • Të jetë i përkushtuar në punën e tij ;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Kualifikimet

 • Arsim i mesëm i pergjithshëm / profesional
 • Leje për drejtim automjeti, kategoria B

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën e-mail: artinox_shpk@yahoo.com ose të kontaktojnë në numrin tonë celular: +355695205320

Orari i punës 07:00-15:30 nga e Hëna-Premte dhe te Shtunave nga ora 07:00-12:00

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.