Saldime ose Stukime automjetesh

Punajuaj
 • Post Date: January 3, 2022
 • Apply Before: May 4, 2022
 • Applications 0
 • Views 10
Job Overview

LUFRA shpk, e krijuar mbi 28 vite më pare, është sot kompania më e madhe e produkteve te qumeshtit në vend.
Me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, dhe prezente në të gjithë Shqipërinë me mbi 40 produkte të ndryshme për konsumatorin,
aktualisht kërkon të punësojë një mekanike me eksperience ne Saldime ose Stukime automjetesh.

Ofrohen:

 • Kushte te kenaqshme pune
 • Mundesi per rritje profesionale


Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV tek zyrat qëndrore të Lufra Lushnje ose nëpërmjet e-mailit: hr@lufra.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.