Sales and Markenting Account

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 1, 2021
  • Applications 0
  • Views 87
Job Overview

Zyra e Shitjes – Industrial machineries
Albamachinery Shpk, me vite eksperience ne fushen e prodhimit te impianteve, makinerive dhe furrave per industrine e xhamave te automobilave,
kerkon nje Sales and Markenting Account per zyren e shitjes.

Kompania ka partner kryesor kompanine italiane Cugher Glass Srl, me qender ne Milano, e cila ka mbi 40 vjet qe eshte ne treg (www.cugherprintingautomotive.com/it).

Makinerite jane te destinuara kryesisht per kompani shumekombeshe (Multinationals) ne Amerike, Japoni, Meksike, Peru, Indi, Rusi, Bullgari, Turqi, Poloni etj.

Cfare kerkojme:
Persona ekstrovers, fleksibel dhe entuziast.

Aftesite:
-aftesi te mira komunikimi
-vemendje kundrejt detajeve
-njohje te mire te gjuhes angleze dhe italiane
-studimet te larta, bachelor
– eksperience ne shitje ne call center

Aktivitetet kryesore

-te bashkepunoje per permiresimin e brandit me zyren e marketingut te partnerit tone kryesor ne Milano
-te mbaje dhe te zhvilloje kontaktet me klientet aktuale
-te kerkoje kliente te mundshem dhe potencial

Cfare ofrojme:

-nje ambient pune dinamik
-mundesi te mira formimi profesional

Adresa: Autostrada Durres-Tirane km.6, prane Mbikalimit te Fllakes,
email: brikena@albamachinery.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.