Sales and Marketing

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 30, 2021
 • Applications 0
 • Views 36
Job Overview

Log in Albania Sh.P.K eshte krijuar ne vitin 2004 dhe operon ne nje sere fushash te ndryshme sherbimi duke perfshire Qeradhenien e Makinave nepermjet Franchises se prestigjozit Surprice Cars, i cili na ka besuar ekskluzivitetin e perdorimit te brandit nderkombetar ne te gjithe Ballkanin; Sherbimet Doganore ne te gjithe territorin e Shqiperise; Operatorin Turistik si dhe distribucionin zyrtar te produkteve Vodafone Albania.
Log in Albania eshte ne kerkim te kandidateve potenciale per rolin “Sales and Marketing” zyra Rinas.    

 

 

 

Detyrat

 • Angazhohet ne zhvillimin dhe ekzekutimin e strategjive marketing te kompanise
 • Te keni njohuri per makinat me Qera, toure, tripe.
 • Manaxhon deri ne detaje fushatat e ndryshme marketing ne perputhje me planin marketing te aprovuar.
 • Menaxhon, miremban dhe përditëson faqen e internetit të kompanisë me informacion te ri dhe/ose kujdeset qe te evitohet cdo problematike qe mund te shfaqet ne funksionimin e faqes.
 • Propozon evente ku kompania mund te marre pjese per tu prezantuar sa me denjesisht me qellim promovimin e produkteve dhe risive.
 • Detyra te tjera sic nevojiten/ kerkohen.

Kualifikimet

Kualifikimet

Edukimi: Diplome Universitare
Experienca: Minimalisht 2 vite eksperience pune ne marketing /shitje

Aftesite:
• Aftesi shume te mira organizuese dhe i vemendshem ndaj detajeve.
• Aftesi shume te mira teknike ne fushen e marketingut. Te jete kreativ.
• Te punoje me integritet, perkushtim dhe motivim ne interes te kompanise.
• Te jete proaktiv dhe te kete aftesi te marre iniciative.
• Zoteron aftesi te mira ne perdorimin e paketes Office dhe programeve kompjuterike.

Njohuri te gjuhes angleze
• Zoteron leje qarkullimi te tipit B.

Procedura e Aplikimit:
Nese jeni te interesuar, ju lutem dergoni CV tuaj duke vendosur si subjekt “Aplikim per Sales and  Marketing”. xhoana.mucka@rca.al
Vetem kandidatet te cilet perzgjidhen do te kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.