Sales Assistant

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 40
Job Overview

Kujdeset per shërbimin ndaj klientit, duke u shërbyer me profesionalizëm. Suporton në të gjitha proceset e dyqanit, raporton për çdo problematikë tek Menaxheri i Dyqanit.

Detyrat

 • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij.
 • Realizon objektivat e përcatuara nga kompania për shitjet e produkteve.
 • Kryen proçesin e hapjeve në kohë të koleksioneve të reja.
 • Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e masave të tyre.
 • Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan sipas udhëzimeve të Brandit.
 • Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan.
 • Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt i pastër dhe të ketë ndriçimin e duhur.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme.
 • Të punojë në grup dhe të ketë inisiative.
 • Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit.
 • Eksperiencë pune në shitje në kompani me aktivitet të ngjashme është avantazh.

CV-të duhet të dorëzohen (ose dërgohen) në adresën hr@fashiongroup.al

ose kontakt: 0696385363
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kadidatët e përzgjedhur.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.