Sales Assistant

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për një numër markash ndërkombëtare për veshjet si Prenatal, Mango, Okaidi, Geox, Golden Point, Springfield, Carpisa, Parfois, Cortefiel, Women’Secret  .  

Pozicioni: Asistent Shitjeje (Cortefiel, Mango, Geox, Women’Secret).

Detyrat

 • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij
 • Realizon objektivat e përcatuara nga kompania për shitjet e produkteve
 • Kryen proçesin e hapjeve në kohë të koleksioneve të reja
 • Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e masave të tyre
 • Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan sipas udhëzimeve të Brandit
 • Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan
 • Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt i pastër dhe të ketë ndriçimin e duhur

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme
 • Të punojë në grup dhe të ketë inisiative
 • Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit
 • Eksperiencë pune në shitje në kompani me aktivitet të ngjashme është avantazh

Emaili i aplikimit: hr@fashiongroup.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.