Sales Development Representative

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Përshkrimi Entalgo operon ne fushen e IT dhe marketingut dixhital. Ofrojme trajnim falas per kandidatet e interesuar qe nuk kane eksperience te meparshme ne kete profesion. Pozicioni: Sales Development Representative
Vendodhja: Rruga e Kavajes, Prane Concord Center, Pallati Orion

Detyrat

 • Analizimi i kompanive e-Commere nepermjet website dhe softwareve ndihmes.
 • Vendi i operimit te aktivitetit Kategorite e produkteve ne shitje.
 • Identifiki i platformes e-Commerce Rrjetet Sociale.
 • Gjenerimi i kontakteve per punonjesit e kompanise.
 • Perditesimi i ketyre te dhenave ne Salesforce.
 • Dergimi i emaileve (proces i automatizuar).
 • Komunikimi me klientet e interesuar.
 • Komunikimi me partneret e kompanise.
 • Skedulimi i Demo me specialistet e huaj.

Kualifikimet

Edukimi: Arsim i larte (Pa obligime shkolle ne vazhdim).
Eksperiencat e punes: Eksperienca te ngjashme perbejne avantazh.
Kualifikime te tjera: Njohuri te mira te gjuhes angleze Te njohin dhe perdorin shume mire programet baze te kompjuterit.
Aftesi te tjera: Aftesi shume te mira komunikuese jane thelbesore. Aftesi per te operuar me programet softuerike.

Email per aplikime: info@entalgo.net

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.