Sanitar/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 33
Job Overview

Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë: Sanitar/e 

Kandidatet e interesuar duhet:

 • Të jenë pergjegjës për ruajtjen e pastërtisë së ndërtesës në të cilën punojnë, duke përmbushur detyra të ndryshme pastrimi.
 • Të jenë korrektë, të shkathët dhe të përgjegjshëm në punë.
 • Të karakterizohen nga ndershmëria, sinqeriteti dhe respekti për punën dhe eporët.
 • Pagë e kënaqshme dhe kushte të mira pune.

 

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +355 69 263 9295 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.