Sanitare

Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Apply Before: May 21, 2022
 • Applications 0
 • Views 13
Job Overview

New King House Restorant eshte ne kerkim nje Sanitare.

Detyrat

 • Te realizoje me perpikmeri detyrat qe i ngarkohen.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë korrekte.
 • Te jete e motivuar ne realizimin e kerkesave te punes.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Preferohet te kete eksperience te meparshme ne kete pozicion.
 • Te karakterizohet nga korrektesia.
 • Te jete e komunikueshme me klientet dhe koleget.

Kualifikimet

 • Te jete e pergjegjshem dhe e sjellshem.
 • Komunikimi te jete maksimal.
 • Te mbeshtese kompanine ne rritjen e saj.

 

Telefononi per me shume informacion tek Tel dhe WhApp 0672220007

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.