Sanitare

Punajuaj
  • Post Date: December 29, 2021
  • Apply Before: May 27, 2022
  • Applications 0
  • Views 12
Job Overview

Kompania e kafesë “MULLIRI VJETER” tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Tirane dhe ne Durres.

Kriteret per Sanitare:
• Mosha 35- 45 vjec.
• Te kete aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi.
• Te menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes.
• Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh.

Ose mund te shkruani te dhenat tuaja me sms / whtas app ne numrin e kontaktit 068 20 55 457.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.