Sanitare

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: November 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 24
Job Overview

Radisson Collaction Moriona Hotel kerkon: Sanitare

Detyrat

 • Te sigurohet qe te gjitha zonat qe jane nen pergjegjesine e saj jane te mirembajtura ne nivelet me te larta te pastertise dhe rregullsise;
 • Te mirembaje uniformen, pajisjet, etj sipas standarteve te percaktuara;
 • Te sigurohet qe mjediset qe ka nen mbikqyrje te jane pastruar, furnizuar dhe kontrolluar ne standarte maksimale;
 • Furnizon me aksesore apo detergjente zonat e percaktuara;

Kualifikimet

 • Ekspeience te meparshme pune (minimalisht nje vjecare) ne kompani ne ngjashme;
 • Të jenë të afta të kryejnë detyrat qe u caktohen në kohë;
 • Të jenë korrekte dhe te motivuara per punen;
 • Te besueshme dhe me etike pune;
 • Fleksibel ne orare.

Ofrojme:

 • Page te kenaqshme;
 • Kushte shume te mira pune;

Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem kontaktoni: 0689005227.

Adresa: Liqeni i thate.


Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.