Sekretar/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 26, 2021
 • Applications 0
 • Views 143
Job Overview

Ofrohet vend pune për Sekretari (me orare të plotë, turni i dytë)

Aplikantja duhet :

 • të ketë mbaruar studimet e larta për njerin nga drejtimet: Menaxhim Biznesi ,Ekonomik, Juridik ,Gazetari ,etj..
 • të ketë dëshmi për trajnime të ndryshme;
 • te ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
 • te jetë e saktë dhe korrekte në kryerjen e detyrave ;
 • te ketë një paraqitje të rregullt dhe serioze ;
 • të ketë eksperiencë në poste pune të ngjashme;
 • të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze apo Italiane ;
 • të ketë njohuri te mira kompjuterike.


Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al
Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën. Cel.: 00355 69 44 18 090

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.