Sekretare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Falcon Consulting po kërkon të rekrutojë: Sekretare për në Durrës

Profili i kandidatit:

 • Paraqitje Serioze
 • Arsimi i lartë
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aftesi te mira organizimi dhe menaxhimi te burimeve njerezore dhe kohes
 • Të jetë bashkëpunues me të tjerët dhe me sens të mirë organizimi
 • Te kete njohuri mbi perdorimin e mediave sociale

*Pagesa është e negociueshme.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgoni CV-në me foto në info@falcon dhe specifikoni pozicionin dhe qytetin për të cilin aplikoni.
Ose kontaktoni në 0697083077

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.