Sekretare

Punajuaj
  • Post Date: January 15, 2022
  • Apply Before: May 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 24
Job Overview

O.T.C Shpk
Adresa : Blloku ” Vasil Shanto ” prane Keshit Nr.3 Tirane

Kerkon te punesoje :

Sekretare
Kushtet per sekretaret :
-Arsimi i larte
-Te perdore shume mire kompjuterin,te zoteroje shume mire gjuhen angleze si dhe te kete njohuri te mjaftueshme ne dy gjuhe te tjera.

Detyra per sekretaret:
-Te ndjeke takimet
-Te prese personat e interesuar
-t’iu jape zgjidhje problemeve te dites qe dalin ne zyre
-te plotesoje dokumentacionin etj.

Aftesite :
Puna ekipore dhe fryma e ekipit
Shkathtësitë e organizimit dhe menaxhimit të kohës
Vemendje ne detaje
Komunikim i mirë, shërbim ndaj klientit
Shkathtësitë për krijimin e marrëdhënieve
Aftësitë e negociatave
Këmbëngulës
Fleksibiliteti
Aftësia për të punuar nën presion
Takt, diskrecion dhe diplomaci
Mundësia për të qenë aktiv dhe për të përdorur nismën tuaj: të shihni se çfarë duhet të bëni dhe ta bëni atë.

Orari i Punes : 8 ore

Dokumentat :
1. Vërtetim Shkolle ose Diplome
2.Cv ( të printuar )
3. Kopje të vlerësimeve / kualifikimeve të permenduara në Cv .

Aplikimi juaj së bashku me dokumentacioni shoqërues të dergohen në adresën e e-mailit:
otcshpk1@gmail.com

Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.