Sekretare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 11, 2021
  • Applications 0
  • Views 75
Job Overview

Sekretare per zyre.

Detyrat

•Mbajtja e cilesise dhe standarteve profesionale ne nivel shume te larte
•Permbushja e detyrave te dhena ne kohe dhe saktesi
•Manaxhimi i disa puneve ne te njejten kohe sipas prioritetit perkates
•Te punuarit ne menyre individuale dhe ne grup
•Integriteti dhe qendrueshmeria ne pune.

Kualifikimet

1. Kandidati duhet te kete perfunduar studimet e Larta
2. Mosha mbi 25 vjec
3. Njohese shume e mire e gjuhez angleze
4. Eksperience pune e meparshme ne te njejtin pozicion.

 

Cv-te duhet te dergohen ne adresen: info@kmy.al 

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.