Sherbim Kilenti Japonisht

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 24, 2021
  • Applications 0
  • Views 17
Job Overview

Bconnect Sh.p.k e lindur në 2013, është një kompani me qendër në Tiranë dhe Durrës, lider në sektorin e Call Center për shërbimet e Menaxhimit të Marrëdhënieve me klientin.

Jemi ne kerkim te: Operatoreve telefonike ne gjuhen japoneze.

Detyrat

Ne Ofrojme

· Smart Working sapo të përfundojë periudha e trajnimit (mesatarisht 1 ose 2 muaj)
· Pagese deri ne 450 Lekë/ora
· Shtese prej 50 Lekë/ora per cdo gjuhe shtese
· Bonuse mujore
· Bonus Besnikërie 10.000 Lekë
· Mbështetje dhe përditësim të vazhdueshëm, në një mjedis pune rinor dhe dinamik
· Kontratë pune të përhershme

Kualifikimet

Kërkesat qe duhet te plotesoje kandidati:

· Mundesia për të punuar me turne
· Njohuri të njërës prej gjuheve te cituara me lart. Niveli minimal i kërkuar B2
· Orientimi drejt rezultateve

Mund të aplikoni në portalin tonë të dedikuar www.bconnect.al.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.