Sherbim Klienti Frengjisht

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 63
Job Overview

Bconnect Sh.p.k e lindur në 2013, është një kompani me qendër në Tiranë dhe Durrës, lider në sektorin e Call Center për shërbimet e Menaxhimit të Marrëdhënieve me klientin.

Jemi ne kerkim te: Operatoreve telefonike ne gjuhen franceze.

Detyrat

Ne Ofrojme

 • Smart Working sapo të përfundojë periudha e trajnimit (mesatarisht 1 ose 2 muaj)
 • Pagese deri ne 450 Lekë/ora
 • Shtese prej 50 Lekë/ora per cdo gjuhe shtese
 • Bonuse mujore
 • Bonus Besnikërie 10.000 Lekë
 • Mbështetje dhe përditësim të vazhdueshëm, në një mjedis pune rinor dhe dinamik
 • Kontratë pune të përhershme

Kualifikimet

Kërkesat qe duhet te plotesoje kandidati:

 • Mundesia për të punuar me turne
 • Njohuri të njërës prej gjuheve te cituara me lart. Niveli minimal i kërkuar B2
 • Orientimi drejt rezultateve

Mund të aplikoni në portalin tonë të dedikuar www.bconnect.al.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.