Shites Dyqan PJese Kembimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 76
Job Overview

Kompania DEGERT AUTO SH.A  kerkon qe te punesoje  Shites, ne dyqan pjese kembimi me vendodhje ne Laprake,Tirane.

Detyrat

 • Kryen shërbimin ndaj klientit: këshillim, demonstrim, paketim të mallrave, llogaritjen e vlerës së tij, regjistrimin, çështjen e blerjes.
 • Informoni blerësit për cilësinë, karakteristikat, tiparet e përdorimit të mallrave
 • Zgjidhja e mosmarrëveshjeve me blerësit gjatë mungesës së përfaqësuesve të administratës.
 • Ofron shërbim të shpejtë për klientët.
 • Harton aplikacione për shpërndarjen / marrjen e mallrave te klientët. Mbikëqyr ripagimin në kohë të llogarive të arkëtueshme të klientit, njofton me shkrim menaxhmentin për secilin rast të pagesës së vonuar, duke përmendur arsyet e vonesës .
 • Çdo ditë ai njihet me shumëllojshmërinë, sasinë, kushtet e shitjes dhe çmimet aktuale për mallrat në dispozicion për shitje.

Kualifikimet

 •  Duhet te kete perfunduar arsimin e mesem ( i larte perben avantash);
 • Mosha duhet te jete 25-35 vjec;
 • Te kete eksperience pune ne shitje ;
 • Perben avantash eksperienca ne kete fushe (perfshire ketu,persona qe kane punuar ne servis,kane njohuri te pergjithshme mbi pjeset e kembimit te makinave etj);
 • I/e afte te marre pergjegjesi dhe te jete fleksibel ne oraret;
 • Te kete synim qe te invenstoje per nje kohe te gjate tek vendi i punes.

 

Nese jeni te interesuar per kete pozicion pune,ju lutem te mund te dergoni CV-ne tuaj ne  adresen e e-mailit : burimenjerezore@degertauto.com

Kontakt : +355 69 60 58 830

Adresa ku do te realizohen intervistat : Rr.Dritan Hoxha,Blloku Gintash,Laprake ( Dyqani DEGERT AUTO

) Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.