Shites DyqaniAZA Electronics eshte ne kerkim te pozicionit: AGJENT SHITES (Femer, Mashkull) Vendodhja: TIRANE Detyrat • Te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise. • Te realizoje objektivin mujor individual dhe ne grup te shitjeve; • Pergjegjes per mirembajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve ne sektorin e tij; • Te kete njohuri dhe te monitoroje stokun e produkteve ne sektorin e tij; • Te menaxhoje ankesat dhe komentet e klienteve sipas standarteve te kompanise; • Te informoje klientin lidhur me cmimet e produktit dhe menyren e mundshme te pageses; • Te informoje dhe ti shpjegoje klienteve përdorimin dhe funksionimin e produkteve; • Komunikon ne menyre profesionale me klientet dhe koleget; • Sigurohet qe klientet te marrin nje sherbim te shpejte dhe cilesor; Orari i punës 6 ore ne dite Shënime Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com. Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV-në) në adresën: hr@azaelectronics.com Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Te gjithe aplikantet duhet te cilesojne ne subjekt pozicionin e punes qe aplikojne dhe ne cilin qytet jane te interesuar (aplikoj per pozicionin shitese ne qytetin e Tiranes).

Punajuaj
  • Post Date: January 5, 2022
  • Apply Before: May 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

AZA Electronics eshte ne kerkim te pozicionit: AGJENT SHITES (Femer, Mashkull)
Vendodhja: TIRANE

Detyrat

• Te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise.
• Te realizoje objektivin mujor individual dhe ne grup te shitjeve;
• Pergjegjes per mirembajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve ne sektorin e tij;
• Te kete njohuri dhe te monitoroje stokun e produkteve ne sektorin e tij;
• Te menaxhoje ankesat dhe komentet e klienteve sipas standarteve te kompanise;
• Te informoje klientin lidhur me cmimet e produktit dhe menyren e mundshme te pageses;
• Te informoje dhe ti shpjegoje klienteve përdorimin dhe funksionimin e produkteve;
• Komunikon ne menyre profesionale me klientet dhe koleget;
• Sigurohet qe klientet te marrin nje sherbim te shpejte dhe cilesor;
Orari i punës 6 ore ne dite

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV-në) në adresën: hr@azaelectronics.com

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.
Te gjithe aplikantet duhet te cilesojne ne subjekt pozicionin e punes qe aplikojne dhe ne cilin qytet jane te interesuar (aplikoj per pozicionin shitese ne qytetin e Tiranes).

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.