Shitës/e

Punajuaj
  • Post Date: December 27, 2021
  • Apply Before: April 25, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin ne DURRES.

Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kritere:

• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët
• Të ketë një paraqitje të rregullt estetike
• Të jetë i/e aftë të ndjekë instruksione
• Të jetë i/e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve
• Të jetë i/e aftë të punojë dhe bashkëpunojë mirë në grup
• Të jetë i/e përpiktë në orare
• Fleksibël me kohën e punës
• Aftësi të mira organizuese dhe përcaktimi prioritetesh

Kandidatët nuk duhet te kenë angazhime të tjera.
Të interesuarit te dërgojne CV me foto në adresën e e-mail:info@sportvision.al
Ju lutemi vendosni subjektin “Aplikim pune per ne Durres”.
Nr cel: 0675088242

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.