Shitës/e

Punajuaj
  • Post Date: January 7, 2022
  • Apply Before: May 8, 2022
  • Applications 0
  • Views 4
Job Overview

JYSK Albania, kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë në dyqane të specializuara kërkon të punësojë:

Pozicioni: Shitës/e në dyqan për qytetin e Durrësit.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij
• Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania për shitjet e produkteve
• Kryen proçesin e hapjeve në kohë të artikujve te rinj
• Kontrollon artikujt çdo ditë dhe bën zëvëndësimin e tyre
• Suporton në proçesin e reklamimit të produkteve në dyqan
• Mban përgjegjësi për produktet që tregtohen në dyqan
• Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt, i pastër dhe të ketë përgjegjshmëri për sektorin përkatës

Kualifikimet dhe aftësitë:
• Eksperiencë pune në shitje (përbën avantazh eksperienca në kompani me aktivitet të ngjashme)
• Të ketë mbaruar shkollën e lartë (jo e domosdoshme)
• Të punojë në grup dhe të ketë iniciativë
• Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit
• Njohuri bazë të paketës Office
• Njohuri e gjuhës Angleze

Ofrohet:
• Pagë motivuese
• Kushte shumë të mira pune
• Mundësi për tu rritur në detyrë brenda kompanisë
• Puna organizohet në 2 turne

Mënyra e aplikimit:Të interesuarit për këtë pozicion mund të dërgojnë cv në adresën e email-it: info@jysk.al
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Cel. : 00355697005052

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.