Shites/e Kancalarie

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Apply Before: January 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 15
Job Overview

Kerkohet Shitese (mashkull ose femer) me afat te gjate punesimi per qender Kancelarie dhe sherbimesh si : fotokopje, scaner, printime, cd, dvd, shitje …etj,

I/E interesuari/a duhet te jete  i/e sjellshme, duhet te dije te perdore shume mire programet:

 • Word, Excel, Power Point, Publisher si dhe kerkimin ne internet.
 • Paga e kenaqshme si dhe sigurimet e paguara nga ana jone.
 • Preferohet me eksperience pune.
 • Mosha e preferuar  mbi 20 vjece
 • Ambienti eshte serioz dhe me klientele te rregullt prej 13 vitesh.

Adresa:Rr. Irfan Tomini ngjitur me ish stacionin e fundit te Tiranes se re.

Cel. :  0689083894

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.