SHITES/E KANCELARIE

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 19, 2021
  • Applications 0
  • Views 11
Job Overview

Kerkohet Operator/e per qender Kancelarie dhe sherbimesh si : fotokopje, scaner, printime, cd, dvd, shitje …etj,E/I interesuara/i te jet
e/i sjellshme, duhet te dije te perdori shume mire programet: Word, Excel, Power Point, Publisher si dhe kerkimin ne internet .Mosha mbi 20 vjec.

Ambienti eshte serioz dhe me klientel te rregullt prej vitesh .
Pagesa muajin e pare 32.000+ sigracionet .
Kerkohet kryesisht per turnin e dyte por mund te kete edhe alternim me turnin e pare

Orari i punes:
Turni i pare 07:00-14:30
Turni i dyte 14:30-22:00

Adresa:Rr. Irfan Tomini ngjitur me ish stacionin e fundit te Tiranes se re
Te interesuarit te dergojne cv ne adresat e mesiperme ose tna kontaktojne ne nr e telefonit.

Cel. : 0689083894

Job Detail
  • Career LevelStudent
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.