Aladini Trade Partner shpk është lider në shitjet online në Shqipëri
ku menaxhonë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al

Titulli i pozicionit: Shites ne Dyqan
Departmenti: Retail
Vendndodhja: Tiranë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Asistenca ndaj klientit për pyetje dhe informacione që i nevojiten.
  • Informimin dhe asistimin e klientit për mënyrat e porositjes online.
  • Të kuptojë nevojat e klientit dhe ti dijë ti sugjerojë alternativat më të mira që ne ofrojmë.
  • Të demostrojë funksionalitetin dhe mënyrën e punës së produkteve.
  • Të mbajë llogarinë e arkës së tij duke berë hapjet dhe mbylljet korrekte të turnit.


Kualifikimet dhe aftësite:

  • Të ketë eksperiencë në shitje me pakicë të paktën 1 Vit.
  • Afësi të shkëlqyera analitike dhe aftësi për të zgjidhur në mënyrë efikase problemet;
  • Bashkëpunimi I mirë në grup.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Aftësi të mira në shitje.


Kushte e punës:Aladini Trade Partner shpk ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa hr@nettrade.al.
Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.