Shites/e (Profil Veteriner)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 19
Job Overview

Plusito Pet Shop rrjeti me i madh i dyqaneve per produktet per kafshet shtepiake ne Shqiperi kerkon te punesoje dy (2 ) shites ne dyqanin ne Durres.
Perparesi kane kandidatet te cilet kane mbaruar fakultetin per veteriner ose persona qe jane te apasionuar per kafshet dhe kane njohuri per to. Rrjeti i dyqaneve Plusito pervec shitjes se produkteve ofron mbi te gjitha sherbimin dhe orjentimin e klienteve drejt produkteve te duhura duke pasur parasysh vetem mireqenien e kafsheve.

Perpara shitjes se cdo produkti cdo klienti duhet ti drejtohen te gjitha pyetjet sipas udhezimeve qe ju shpjegohen ne trajmin.

 • Orari i punes 6 ore.
 • Paga fillon nga 30.000 lek me pas cdo 3, 6 muaj deri ne 1 vit ndryshon ne varesi te aftesise tuaj dhe vjetersise se pune.
 • Krahas pages baze ka edhe % mbi shitjet.

Detyrat

 • Ti sherbeje klienteve duke shpjeguar, sugjeruar dhe ndihmuar te gjejne produktin e sakte qe i duhet.
 • Ben sistemimin e produkteve ne raftet e tyre
 • Raporton produktet qe jane ne fund te stokut
 • Komunikon me koleget ne dyqanet e tjera Plusito per produktet
 • Ben gati porosite online qe kane ardhur nga faqja e web
 • Njeh produktet e reja dhe i promovon tek klientet
 • Kujdeset per mbajtjen pastes te ambientit, produkteve dhe rafteve
 • Kontrollon produktet dhe skadencat e tyre
 • Te jete i komunikueshe dhe te bashkepunoje ne grup

Kualifikimet

 • Preferohet te kete mbaruar studimet per veteriner
 • Te jete i apasionuar, te doje dhe te kete njohuri mbi kafshet shtepiake
 • Te flase gjuhen Angleze dhe Italiane ( niveli mesatar )
 • Te kete njohuri mbi paketen Ofice ( exel / word )

Te interesuarti te dergojne nje prezantim te tyre ne nr  e tefonit 0683010353 ose te dergojne email ne plusitopetshop@gmail.com  

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.