Shites/e (QTU )

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 102
Job Overview

HELIX SHPK kerkon te marre ne pune Shites/e
Ju ftojmë dhe ju të beheni pjesë e kesaj shoqerie inovative për të fituar një eksperience të paharrueshme.

Detyrat

• Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale
• Orienton dhe ndihmon klientin duke informuar ata mbi ofertat e fundit
• Mirëmban në rregull ambjentin e punës duke e pajisur me furnizimet e nevojshme, etj.
• Kryen inventarin dhe kerkesat perkatese te menaxherit.

Kualifikimet / Kërkesat

• Arsim i mesëm ose i lartë
• Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
• Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
• Paraqitje profesionale dhe të jetë i orientuar drejt shërbimit ndaj klientit;
• Të jetë person energjik dhe i motivuar;
• I/E gatshëm të punojë me turne.

Shënime
Pagesa do te behet ne varesi te eksperiences dhe perfshin nje komponent baze shume konkurues
dhe nje komponent variabel ne varesi te performances mujore te personit.
Nese mendoni se plotesoni kerkesat e mesiperme dhe jeni gati te beheni pjese e skuadres sone dinamike
ju lutemi te dergoni CV tuaj profesionale me fotografi ne email: helix@climberbc.al

Te gjithe aplikantet do te trajtohen ne konfidencialitet te plote. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen!
Adresa: TEG TIRANE, QTU TIRANE
Cel. : +355684027270

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.