Shitës/e, sistemues/e dhe kasier/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 88
Job Overview

Përshkrimi i punës
Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj me një market të ri në L.17, Durres rrjeti i marketeve Diambe shpk shpall vende të lire punë për pozicionet si më poshtë:

Shitës/e, sistemues/e dhe kasier/e në marketet e saj.

Detyrat

 • Ndjek procedurat e shitjes që nga momenti i ardhjes së klientit, bën prezantimin e produkteve dhe kryen punë në arkë.
 • Informon klientet për produktet e reja dhe karakteristikat e produkteve duke i përshtatur sipas nevojave të klientit.
 • Kontrolli i produkteve para se të ekspozohen, kontrolli i datave të skadencës
 • Mbajtja pastër dhe e rregullt e rafteve dhe magazinës;
 • Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.
 • Koordinohet me pjesën tjetër të stafit për punët dhe detyrimet.

Kërkesa/Kualifikime

 • Arsimi i mesëm
 • Eksperienca e punës përbën avantazh
 • Mosha 18-50 vjeç.

Të tjera
Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në: Email: info@diambe.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.