Shitës/e, sistemues/e dhe kasier/e

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 10, 2021
  • Apply Before: January 9, 2022
  • Applications 0
  • Views 7
Job Overview

Përshkrimi i punës
Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj me një market të ri në L.17, Durres rrjeti i marketeve Diambe shpk shpall vende të lire punë për pozicionet si më poshtë:

Shitës/e, sistemues/e dhe kasier/e në marketet e saj.

Detyrat

Ndjek procedurat e shitjes që nga momenti i ardhjes së klientit, bën prezantimin e produkteve dhe kryen punë në arkë.

Informon klientet për produktet e reja dhe karakteristikat e produkteve duke i përshtatur sipas nevojave të klientit.

Kontrolli i produkteve para se të ekspozohen, kontrolli i datave të skadencës

Mbajtja pastër dhe e rregullt e rafteve dhe magazinës;

Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.

Koordinohet me pjesën tjetër të stafit për punët dhe detyrimet.

Kërkesa/Kualifikime

Arsimi i mesëm

Eksperienca e punës përbën avantazh

Mosha 18-50 vjeç.

Të tjera

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në: Email: info@diambe.com
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.