Shites/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 69
Job Overview

 

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për “Shites/e” në Duty Free në anije

Për të përfituar mundesinë e punësimit në bordin e trageteve, duhët të përmbushni kriteret si në vijim.

Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
-Kanditatet duhet te kene Green pass covid e detyrueshme

Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj
Kostoja e jetesës mbulohet nga kompania.

Të interesuarit të dergojne CV ne adresen e email-it info@tstsgroup.com ose të telefonojnë në numrat e telefonit
0697093503/ 0672030670

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.