Shites ne Dyqan

Punajuaj
  • Post Date: December 29, 2021
  • Apply Before: May 27, 2022
  • Applications 0
  • Views 0
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Specialist Shitjesh ne Sektorin e produkteve te Elektronikes dhe Elektroshtepiakeve

Detyrat

1-Menaxhon procesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.
2-Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.
3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
4-Pret klientet duke i drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
5-Miremban sektorin e punes.

Kualifikimet

1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
5-Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup.
8-Te jete i disponueshem per te punuar me turne.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat Email: hr@globe.al
Whatsapp: 0676027237

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.