Shites ne Dyqan

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 20
Job Overview

Aladini Trade Partner shpk është lider në shitjet online në Shqipëri
ku menaxhonë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al

Titulli i pozicionit: Shites ne Dyqan
Departmenti: Retail
Vendndodhja: Tiranë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Asistenca ndaj klientit për pyetje dhe informacione që i nevojiten.
 • Informimin dhe asistimin e klientit për mënyrat e porositjes online.
 • Të kuptojë nevojat e klientit dhe ti dijë ti sugjerojë alternativat më të mira që ne ofrojmë.
 • Të demostrojë funksionalitetin dhe mënyrën e punës së produkteve.
 • Të mbajë llogarinë e arkës së tij duke berë hapjet dhe mbylljet korrekte të turnit.

Kualifikimet dhe aftësite:

 • Të ketë eksperiencë në shitje me pakicë të paktën 1 Vit.
 • Afësi të shkëlqyera analitike dhe aftësi për të zgjidhur në mënyrë efikase problemet;
 • Bashkëpunimi I mirë në grup.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
 • Aftësi të mira në shitje.

Kushte e punës:Aladini Trade Partner shpk ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa hr@nettrade.al.  
Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.