Rrjeti i marketeve Diambe shpk shpall vende te lire pune per pozicionet :

Shitës, sistemues dhe kasier ne market
e saj ne qytetin e Durresit

Detyrat

  • Kryen prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit.
  • Ndjek procedurat e shitjes që nga momenti i ardhjes së klientit, bën prezantimin e produkteve dhe kryen punë ne arkë.
  • Informon klientët për produktet e reja dhe karakteristikat e produkteve duke i përshtatur sipas nevojave të klientit.
  • Merret me ndjekjen dhe plotësimin e kërkesave të veçanta nga klientët.
  • Koordinohet me pjesën tjetër të stafit për punët dhe detyrimet.


Kualifikimet

  • Të aftë për të punuar në grup
  • Mosha 18- 50 vjeç.

Tjera

  • Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne: Email-i: info@diambe.com
  • Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.