Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 46
Job Overview

Shitese per Dyqanet e Comodita Home Tirane (10 pozicione vakante)

Kualifikimet

 • Te kete minimalisht shkollim te mesem
 • Te kete pervoje pune ne shitje te pakten 1 vit ( e detyrueshme)
 • Diploma Universitare perben avantazh
 • Mosha 20-35 Vjecare
 • Njohja e paketes office
 • Aftesi komunikuese, iniciative dhe kreativitet
 • Te jete fleksibel ne pune dhe te punoje mire ne ekip

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes adresës elektronike; info@comodita-home.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.