Shitese

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 25, 2021
 • Applications 0
 • Views 44
Job Overview

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE
Shoqeria USPA Shpk, lider ne fushen e tregtise se Veshjeve shpall vende te lira pune
ne pozicionin Shitese ne Dyqan me kohe te plote, ne rrjetin e dyqaneve U.S. POLO ASSN. & SARAR.

Kandidatet e kerkuar duhet:

 • Te kene kryer studimet e Larta.
 • Te jete e gatshme per te punuar me kohe te plote.
 • Te kete njohuri te gjuheve te huaja.
 • Te kete njohuri kompjuterike.
 • Te kete aftesi te mira komunikuese.
 • Te pelqeje punen ne grup.
 • Te kete eksperience ne kete pozicion pune.
 • Te kete njohuri themelore mbi brandin (U.S. Polo Assn) perben avantazh.

Kandidatet e interesuara mund të dërgojnë CV me fotografi dhe letren e motivimit
ne adresen elektronike uspoloalbania@yahoo.com ose sararalbania@yahoo.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYDevelopment
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.